Circulus

 

 

img 490x600

Wij zijn weer geopend! 

Elke werkdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Opgeknapte fietsen vanaf €75,- en nieuwe fietsen geheel naar uw wens! 

 

Fietsenwerkplaats Circulus maakt van uw oude fiets een nieuw exemplaar!
Heeft u nog die fiets van opa of oma in de schuur staan. Of die eerste fiets waarmee u kranten rondbracht? Met herinneringen van hoe fijn deze reed of dat u daar nog achterop heeft gezeten. Staat de fiets nu in de schuur met lekke banden, een roestige ketting en remmen die niet werken?
Circulus bepaalt samen met u of de fiets in oude stijl terug moet worden gebracht of in een nieuw jasje moet worden gestoken. U kunt een kleur uitzoeken op de kleurenwaaier en kijken welke elementen van de fiets bewaard kunnen blijven of moeten worden vervangen, ook kunnen wij uw fiets elektrificeren.

Uiteindelijk is de fiets weer als nieuw. Kunt u weer genieten van dat unieke rijgedrag en heeft u nog steeds de nostalgische gevoelens bij deze fiets. Dat is de meerwaarde die u niet zal krijgen wanneer u een volledig nieuwe fiets zal aanschaffen. 

Bel voor vragen hierover naar het algemene nummer van Circulus en vraag naar de fietsenwerkplaats in Deventer. Of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedrijfs-Recycle

Reclame maken terwijl u fietst of wanneer u uw fiets ergens heeft gestald. Makkelijker kan het niet. Fietsenwerkplaats Cambio (onderdeel van Circulus-Berkel B.V.) maakt voor u een passende bedrijfsfiets: een opvallende, unieke fiets in de gewenste kleuren en natuurlijk met het logo van uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam kan worden geplaatst op jasbeschermers, framebuizen en/of een fietskratje.

Lees meer