Circulus

 

 

Reclame maken terwijl u fietst of wanneer u uw fiets ergens heeft gestald. Makkelijker kan het niet. Fietsenwerkplaats Cambio (onderdeel van Circulus-Berkel B.V.) maakt voor u een passende bedrijfsfiets: een opvallende, unieke fiets in de gewenste kleuren en natuurlijk met het logo van uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam kan worden geplaatst op jasbeschermers, framebuizen en/of een fietskratje.

De 'Recycle' wordt opgebouwd door medewerkers die in een traject zitten; 'op weg naar werk'. Zij zijn op dit moment (nog) niet in staat om de reguliere arbeidsmarkt op te gaan. In de fietsenwerkplaats bieden wij een veilige werkomgeving waar, met behulp van coaching de werknemersvaardigheden worden bijgebracht en daarnaast ook het fietsvak wordt geleerd. Wanneer ze voldoende basiskennis hebben, kunnen zij onder begeleiding van een fietsenmaker de recycle opbouwen voor de klant.

Uiteindelijk levert onze medewerker de fiets af aan de klant. Hierbij hoort een echtheids-certificaat dat voorzien is van afleverdatum, framenummer en naam van diegene die de fiets gebouwd heeft.

De hoeveelheden per levering van de bedrijfs-fietsen gaat in goed overleg. Mochten hier vragen over zijn, kunt u ons tijdens kantooruren bellen via het algemene nummer van Circulus-Berkel (0900-9552) en vraag naar de fietsenwerkplaats. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Binnenkort volgen er op deze pagina meer en recente voorbeelden van reeds gemaakte fietsen. Tot die tijd kunt u altijd terecht op Instagram of facebook (verhipmijnfiets) voor indrukken.

Op het Recycleplein snel heen en weer en dat volledig in huisstijl. Met deze fietsen in onze eigen kleuren zijn onze hardwerkende  mannen en vrouwen snel op de plaats van bestemming.