Circulus

 

 

Fietsenwerkplaats Circulus maakt van uw oude fiets een nieuw exemplaar!
Heeft u nog die fiets van opa of oma in de schuur staan. Of die eerste fiets waarmee u kranten rondbracht? Met herinneringen van hoe fijn deze reed of dat u daar nog achterop heeft gezeten. Staat de fiets nu in de schuur met lekke banden, een roestige ketting en remmen die niet werken?
Circulus bepaalt samen met u of de fiets in oude stijl terug moet worden gebracht of in een nieuw jasje moet worden gestoken. U kunt een kleur uitzoeken op de kleurenwaaier en kijken welke elementen van de fiets bewaard kunnen blijven of moeten worden vervangen, ook kunnen wij uw fiets elektrificeren.

Uiteindelijk is de fiets weer als nieuw. Kunt u weer genieten van dat unieke rijgedrag en heeft u nog steeds de nostalgische gevoelens bij deze fiets. Dat is de meerwaarde die u niet zal krijgen wanneer u een volledig nieuwe fiets zal aanschaffen. 

Bel voor vragen hierover naar het algemene nummer van Circulus en vraag naar de fietsenwerkplaats in Deventer. Of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bij deze klant stond er achterin de schuur nog een met zwarte verf mishandelde fiets. Men had geen idee waar de fiets vandaan kwam, maar zo was de vraag; "kunnen jullie er nog wat van maken?"

Het resultaat mag er zijn; een mooie "retro"stadsfiets die in niets nog lijkt op de fiets die ooit werd achtergelaten in een schuur. 

Dat een fiets met wat aanpassingen compleet van "karakter" kan veranderen bewijst dit project. 

Deze fiets begon zijn leven namelijk als "logge" transporter, maar werd door ons verhipt tot een sportieve stadsracer!

Deze oude heer afkomstig uit de Gazelle fabriek in Dieren kon wel een opknapbeurt gebruiken toen hij bij ons werd gebracht.

Met liefde voor het oude ambacht is deze ruim 60 jaar oude fiets weer helemaal opgeknapt. Goed voor nog eens 60 jaar rijplezier! 

Deze Puch vouwfiets was voordat we hem verhipten nu niet bepaald een vintage fiets. 

Met two tone banden, nieuwe lak en lederen accesoires is dit nu een echte eyecatcher.