Circulus

 

 

img 490x600

Wij zijn weer geopend! 

Elke werkdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Opgeknapte fietsen vanaf €75,- en nieuwe fietsen geheel naar uw wens! 

 

Reclame maken terwijl u fietst of wanneer u uw fiets ergens heeft gestald. Makkelijker kan het niet. Fietsenwerkplaats Cambio (onderdeel van Circulus-Berkel B.V.) maakt voor u een passende bedrijfsfiets: een opvallende, unieke fiets in de gewenste kleuren en natuurlijk met het logo van uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam kan worden geplaatst op jasbeschermers, framebuizen en/of een fietskratje.

De 'Recycle' wordt opgebouwd door medewerkers die in een traject zitten; 'op weg naar werk'. Zij zijn op dit moment (nog) niet in staat om de reguliere arbeidsmarkt op te gaan. In de fietsenwerkplaats bieden wij een veilige werkomgeving waar, met behulp van coaching de werknemersvaardigheden worden bijgebracht en daarnaast ook het fietsvak wordt geleerd. Wanneer ze voldoende basiskennis hebben, kunnen zij onder begeleiding van een fietsenmaker de recycle opbouwen voor de klant.

Uiteindelijk levert onze medewerker de fiets af aan de klant. Hierbij hoort een echtheids-certificaat dat voorzien is van afleverdatum, framenummer en naam van diegene die de fiets gebouwd heeft.

De hoeveelheden per levering van de bedrijfs-fietsen gaat in goed overleg. Mochten hier vragen over zijn, kunt u ons tijdens kantooruren bellen via het algemene nummer van Circulus-Berkel (0900-9552) en vraag naar de fietsenwerkplaats. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Binnenkort volgen er op deze pagina meer en recente voorbeelden van reeds gemaakte fietsen. Tot die tijd kunt u altijd terecht op Instagram of facebook (verhipmijnfiets) voor indrukken.

Verhip mijn fiets

Fietsenwerkplaats Circulus maakt van uw oude fiets een nieuw exemplaar!
Heeft u nog die fiets van opa of oma in de schuur staan. Of die eerste fiets waarmee u kranten rondbracht? Met herinneringen van hoe fijn deze reed of dat u daar nog achterop heeft gezeten. Staat de fiets nu in de schuur met lekke banden, een roestige ketting en remmen die niet werken?
Circulus bepaalt samen met u of de fiets in oude stijl terug moet worden gebracht of in een nieuw jasje moet worden gestoken. U kunt een kleur uitzoeken op de kleurenwaaier en kijken welke elementen van de fiets bewaard kunnen blijven of moeten worden vervangen, ook kunnen wij uw fiets elektrificeren.

Lees meer